Vrijwilliger van het jaar

Jeroen Obdeijn
Jeroen is al 25 jaar actief bij verschillende voetbalclubs en de laatste 5 jaar bij de Warnveldse Boys. Hij is daar leider van het eerste. Hij heeft o.a. nieuwe tradities gemaakt zoals de kerstgroeten van Boys 1, de avondwedstrijden tegen streekclubs en nog veel meer. Hij zorgt dat alles wordt geregeld voor de spelers en leiding. Zet zich met hart en ziel in voor de jongens ÉN voetbal
SJO Almen-Harfsen
In verband met een teruglopend jeugdledenaantal zijn SV Almen en SV Harfsen Voetbal vanaf januari 2019 voorzichtig in gesprek gegaan. Na de eerste verkenning ging het in een sneltreinvaart: Een club vrijwilligers van beide verenigingen werd een bestuur van het samenwerkingsverband SJO Almen - Harfsen. In augustus stonden alle jeugdteams, in nieuwe tenue's op het veld. Rijschema's, trainers, leiders, een logo, sponsoren, wasschema's en allerhande kleine en grote verschillen tussen de beide verenigingen werden overbrugd, om zo de gezamenlijke jeugd met leeftijdsgenoten te kunnen laten voetballen. Een prestatie van formaat van het jeugdbestuur en dat is waarom de besturen van SV Almen en SV Harfsen Voetbal graag deze groep willen voordragen voor sportploeg/-vrijwilliger van het jaar!
Henny Ruiter
Regelaar, organisator, animator en bovenal warm mens. Al sinds mensenheugenis is Henny Ruiter betrokken bij onze club. In verschillende rollen en altijd positief en optimistisch. Als speler, als voorzitter (van 1984 tot 1994), als leider van de veteranen, achter de bar op zaterdagmorgen, als sponsor van de boerenkoolavond en de sinterklaasviering en tot voor kort voorzitter van de club van 100. Ongetwijfeld vergeten we dan nog wat functies. Maakt Henny geen punt van. Het gaat hem niet om de waardering. Hij geeft liever dan dat hij neemt. Verbinder bij uitstek, door zijn oprechte belangstelling voor iedereen binnen de club. Geniet net zoveel van een overwinning van het eerste als van een fijne wedstrijd bij de pupillen. Sinds een paar jaar is hij elke thuiswedstrijd van Lochem 1 begeleider van Darjan Wamelink. Darjan woont in het Thomashuis in Lochem. Omdat hij in een rolstoel zit, is niet de tribune maar een plek langs de lijn de vaste plek van Darjan. Bij slecht weer is dat niet ideaal. Dus regelde Henny een speciale dug-out voor hem, zodat ze samen overdekt naar Lochem 1 kunnen kijken. Zelfs SBS6 kreeg er lucht van en maakte er een item over. Zodat Henny nu zelfs landelijke bekendheid geniet. Niet dat dat hoeft voor Henny. Maar bijzondere daden krijgen bijzondere aandacht.

Reacties zijn gesloten.