Bij deze stel ik me even voor: Wilma Wesselink.

Geboren en getogen in de gemeente Lochem en al vele jaren actief op het sportieve vlak. Als 9 jarige stapte ik de gymzaal binnen en heb ik mijn hart verpand aan het turnen. Vele jaren maakte ik deel uit van de selectie van Brinio, alwaar ik ook nog les heb gegeven en in het bestuur zowel de secretariaats- als voorzittersstoel bezette. Ook werd ik in de basisschoolleeftijd lid van de klootschietvereniging in de buurt, waar ik ruim 20 jaar deelnam aan (inter)nationale wedstrijden. Tot in Ierland en Bangkok aan toe! Inmiddels heb ik beide sporten vaarwel gezegd en stap ik in mijn vrije tijd graag op de mountainbike en in de winter op de skies. Sinds vier jaar ben ik wekelijks te vinden op het paard bij de manege van de Meiden van Haarman in Laren.

Als docent op het Staring College merk ik dat sport bij de jeugd in het algemeen een belangrijke plaats inneemt in hun dagelijks leven. Ik vind het dan ook belangrijk dat we hun inspanningen, sportiviteit en sportieve vriendschappen weten te waarderen en aanzien geven in de gemeente. Zij kunnen echter niet zonder de vele vrijwilligers en sportieve “helden” als voorbeeld.

Kortom: ik zie de sportverkiezingen als een mooie kans om de sport in de gemeente te promoten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.