Doe mee met de Lochemse Sportquiz

Lochemse Sportquiz

Elk jaar worden er de sportverkiezingen in de gemeente Lochem gehouden. Dit jaar kunnen we deze show, helaas niet LIVE organiseren, maar gaan we er een online Lochemse Sportquiz van maken. In deze Show komt Sport Lochem in beeld, worden alle sportprestaties van 2020 uit de gemeente Lochem vertoond en zijn er leuke Quizvragen natuurlijk over sport! Daarnaast zijn er 3 sportchallenges via Facebook uitgezet waar je aan mee kunt doen. Kortom iedereen kan thuis meedoen (alleen of met het hele gezin) en de vragen LIVE tijdens de SHOW beantwoorden

Uitnodiging

Bij deze nodigen wij jullie uit voor de Lochemse sportquiz van de Sportverkiezing Lochem op zaterdag 23 januari om 19.00 uur.

Alle leden mogen meedoen! Dit kan vanuit huis, dit mag alleen, maar ook als team met je gezin/huisgenoten. De flyer in de bijlage mag verspreid worden. Ook is het een optie om deze mail door te sturen. Hoe meer mensen meedoen, hoe leuker het wordt.

Aanmelden
Voorafgaand moet er aangemeld worden en dan krijgt u de link om deel te nemen. Daarvoor kunt u een mail sturen naar info@sportverkiezinglochem.nl

Sportchallenges

Ga jij de uitdaging aan? Wij hebben 3 verschillende challenges opgenomen:

  1. Brinio:
    Kun jij deze dans nadoen of heb jij een truc met het springtouw?!
  2. Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve en wethouder Bert Groot Wesseldijk:
    Waar kun jij mee jongleren?
  3. Badmintonclub Lochem:
    Kun jij deze truc of een andere met een racket?

Maak een filmpje en stuur het op voor 17 januari naar info@sportverkiezinglochem.nl of app het naar 06-82204747.

Een jury bepaalt welke filmpjes genomineerd worden voor de finale-avond. Op 23 januari zullen alle deelnemers v/d Lochemse sportquiz stemmen om de winnaar te bepalen

Sportprestaties 2020 en bijzondere acties van vrijwilligers in coronatijd

We zijn nog op zoek naar alle mooie sportprestaties van 2020 die wel mogelijk waren. En ook naar sportvrijwilligers die dit jaar extra in het zonnetje gezet mag worden. 

Heeft jullie vereniging/organisatie een sporter, team of vrijwilliger die iets moois heeft gedaan/gepresteerd? Laat het ons graag weten!
Met het sturen van een foto, naam en toelichting van de prestatie of actie hebben we de benodigde informatie om deze toppers in de spotlights te zetten.

Sponsoren

Hoofdsponsor van de Lochemse sportquiz is Salland:

Mede mogelijk gemaakt door:

De Lochemse Sportquiz wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.