Commissieleden

Yoram Lamberts
Commissielid

Ik ben Yoram Lamberts, 24 jaar en kom uit Lochem. Sinds ik het me kan herinneren ben ik al sportfanaat en met name geïnteresseerd in voetbal. Dit is dan ook de sport die ik zelf beoefen. Door mijn passie voor sport ben ik bij de opleiding Sportkunde uitgekomen. Ik zit momenteel in het vierde en laatste studiejaar en in het kader van mijn opleiding ben ik terecht gekomen bij deze werkgroep. Het is voor mij de eerste keer dat ik meehelp met het organiseren van de sportverkiezingen dus ik probeer te helpen waar ik kan om er op zaterdag 17 februari een top dag van te maken!

Ilse Wonink
Voorzitter

Mijn naam is Ilse Wonink en woonachtig in Lochem.
Ik ben moeder van twee kinderen en wij zijn veel in beweging! Zwemmen en schommelen in de speeltuin zijn favoriet. Zelf sport ik bij de sportschool en ga ik 1 keer per week wandelen of hardlopen. Uitdaging is volgend jaar de strongmanrun of triathlon. Ik werk bij de Gelderse Sport Federatie als bewegings- en voedingsconsulent. Daar inspireer ik kinderen, volwassenen, maar ook professionals, om met bewegen aan de slag te gaan. Het leek mij leuk om een keer in mijn eigen woonplaats iets te doen met sport. Vandaar dat ik ga helpen!

Riny Zeijpveld
Commissielid

Dag, ik ben Riny Zeijpveld, vanaf september 2016 notulist voor de werkgroep sportverkiezingen in Lochem.
In het dagelijks leven werk ik als Financieel/HR medewerker bij een bedrijf in Lochem. Als Open Water zwemster heb ik deze zomer mijn 45e jaar als deelnemer van het landelijk open water klassement volbracht. Bij de masters wordt gezwommen in leeftijdscategorieën van 5 jaar. In mijn leeftijdsgroep 55 tot 60 jaar kan ik op landelijk niveau goed mee komen en gemiddeld genomen behoor ik bij de top 3 over 5x 1km. In 2013 zijn we vanuit Laren naar Lochem verhuisd. Doordat er meer tijd vrij kwam, buiten het werken en trainen om, heb ik gereageerd op de vacature voor notulist, omdat mij het sporten aanspreekt en ik weet wat je ervoor moet doen om een goede sportprestatie neer te zetten. Zo hoop ik een klein steentje bij te dragen voor promotie van sport in Lochem.

Tom Kleissen
Commissielid

Mijn naam is Tom Kleissen (1991). Ik ben geboren en getogen in Eibergen. Vanaf 1 juli ben ik werkzaam voor de sportraad als Verenigingsondersteuner Sport. Daarnaast ben ik werkzaam als sportmedewerker bij Kindercentrum.nl. Ook ben ik zelf een actief sporter. Ik doe aan (zaal)voetbal, hardlopen, duiken en ben te vinden in de fitnessruimte. Het is voor mij een mooie uitdaging om met dit team de sportverkiezingen te organiseren. Het promoten van sport vind ik erg belangrijk. De jaarlijkse sportverkiezing is hiervoor één gelezen kans. Lokale sporthelden worden tijdens dit evenement een podium geboden, stimuleren hiermee anderen hun (sport/beweeg) doelen na te streven en zetten Lochem nog beter op de kaart. Het mooie van het evenement is dat prestaties van zowel amateur- en topsporters van belang zijn en dat je als individuele sporter of als team genomineerd kan worden. Daarnaast is het voor de mensen uit Gemeente Lochem en omstreken een mooie kans om hun sporter of team te nomineren en een leuke avond te hebben. Hopelijk zullen er weer mooie nominaties volgen en kunnen we weer rekenen op ondersteuning van organisaties, verenigingen en bedrijven om ook dit jaar de sportverkiezingen tot een succes te maken.

Björn Klein Brinke
Commissielid
Wilma Wesselink
Commissielid

Reacties zijn gesloten.