Commissieleden

Ilse Wonink
Voorzitter

Mijn naam is Ilse Wonink en woonachtig in Lochem.
Ik ben moeder van twee kinderen en wij zijn veel in beweging! Zwemmen en schommelen in de speeltuin zijn favoriet. Zelf sport ik bij de sportschool en ga ik 1 keer per week wandelen of hardlopen. Uitdaging is volgend jaar de strongmanrun of triathlon. Ik werk bij de Gelderse Sport Federatie als bewegings- en voedingsconsulent. Daar inspireer ik kinderen, volwassenen, maar ook professionals, om met bewegen aan de slag te gaan. Het leek mij leuk om een keer in mijn eigen woonplaats iets te doen met sport. Vandaar dat ik ga helpen!

Tom Kleissen
Commissielid

Mijn naam is Tom Kleissen (1991). Ik ben geboren en getogen in Eibergen. Vanaf 1 juli ben ik werkzaam voor de sportraad als Verenigingsondersteuner Sport. Daarnaast ben ik werkzaam als sportmedewerker bij Kindercentrum.nl. Ook ben ik zelf een actief sporter. Ik doe aan (zaal)voetbal, hardlopen, duiken en ben te vinden in de fitnessruimte. Het is voor mij een mooie uitdaging om met dit team de sportverkiezingen te organiseren. Het promoten van sport vind ik erg belangrijk. De jaarlijkse sportverkiezing is hiervoor één gelezen kans. Lokale sporthelden worden tijdens dit evenement een podium geboden, stimuleren hiermee anderen hun (sport/beweeg) doelen na te streven en zetten Lochem nog beter op de kaart. Het mooie van het evenement is dat prestaties van zowel amateur- en topsporters van belang zijn en dat je als individuele sporter of als team genomineerd kan worden. Daarnaast is het voor de mensen uit Gemeente Lochem en omstreken een mooie kans om hun sporter of team te nomineren en een leuke avond te hebben. Hopelijk zullen er weer mooie nominaties volgen en kunnen we weer rekenen op ondersteuning van organisaties, verenigingen en bedrijven om ook dit jaar de sportverkiezingen tot een succes te maken.

Wilma Wesselink
Commissielid

Geboren en getogen in de gemeente Lochem en al vele jaren actief op het sportieve vlak. Als 9 jarige stapte ik de gymzaal binnen en heb ik mijn hart verpand aan het turnen. Vele jaren maakte ik deel uit van de selectie van Brinio, alwaar ik ook nog les heb gegeven en in het bestuur zowel de secretariaats- als voorzittersstoel bezette. Ook werd ik in de basisschoolleeftijd lid van de klootschietvereniging in de buurt, waar ik ruim 20 jaar deelnam aan (inter)nationale wedstrijden. Tot in Ierland en Bangkok aan toe! Inmiddels heb ik beide sporten vaarwel gezegd en stap ik in mijn vrije tijd graag op de mountainbike en in de winter op de skies. Sinds vier jaar ben ik wekelijks te vinden op het paard bij de manege van de Meiden van Haarman in Laren.

Als docent op het Staring College merk ik dat sport bij de jeugd in het algemeen een belangrijke plaats inneemt in hun dagelijks leven. Ik vind het dan ook belangrijk dat we hun inspanningen, sportiviteit en sportieve vriendschappen weten te waarderen en aanzien geven in de gemeente. Zij kunnen echter niet zonder de vele vrijwilligers en sportieve “helden” als voorbeeld.

Kortom: ik zie de sportverkiezingen als een mooie kans om de sport in de gemeente te promoten.

Björn Klein Brinke
Commissielid

Reacties zijn gesloten.