Sporttalent

Justin Meurs (Noa)

Justin en Noa(Pony) zijn in de loop der jaren een geweldig eventing team geworden, ondanks de leeftijd van de pony(18) houdt Justin haar in goede conditie, Noa zal bij de start van de eventing niet stil staan want die 2 zijn een team.
Dit jaar heeft Justin & Noa weer de titel op de Gelderse Kampioenschappen gepakt dit maal in de klasse M, vorig jaar in 2018 Gelders kampioen in de L, 2017 2 de plek op de Gelderse in de klasse B.
Justin rijdt Noa bijna iedere dag en eens per maand is er een teamtraining met de JET(Jong eventing Team)
dit jaar zijn ze weer een klasse hoger gestart,klasse M.
In Norg, Etten Leur, indoor Ambt Delden,Leende waren ze de winnaar.

Jaber Maskoul
Jaber Maskoul heeft geen introductie meer nodig. Letterlijk overal ter wereld is bekend door zijn behaalde prestaties. Naast afgelopen toernooi is hij al een keer eerder wereldkampioen geworden en 2 keer 2e van de wereld. Daarnaast is hij ook 3x Europees en Nederlands kampioen geworden in voorgaande jaren. In Engeland wordt hij ook genoemd als 'wonderboy' en in Nederland 'The diamond'. Afgelopen kampioenschap is Jaber wereldkampioen geworden met kickboksen in de leeftijdscategorie van 12 tot 14 jaar met een gewicht van 60+.
Siebe Wijma
Siebe is een lokaal karttalent die enorm gegroeid is afgelopen jaar. Hij rijdt naast het Nederlands Kampioenschap RK1 (waar hij regelmatig in de top tien finishte) ook mee in het KCE Clubkampioenschap mee en heeft zich dit jaar iedere race vooraan laten zien, met als gevolg 1 overwinning, meerdere podiumplaatsen en een fraaie 2e plek in de eindstand. Voor 2020 weet ik zeker dat Siebe voor het kampioenschap gaat.
Nadja Reins
Nadja is in 2019 Nederlands Kampioen springen van de bond voor manegeruiters geworden. De halve finale had ze al met voorsprong gewonnen en in de finale stak ze boven de concurrentie uit. Deze prestatie voor iemand die maar 1 uur per week les heeft en ook nog op wisselende pony's is top!

Reacties zijn gesloten.